Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

 ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Δαιμονες : Οι υμνητες του Αντιχριστου





 

































Για πόσα δημοσιευμένα νέα μιλάμε όμως; 100; 200; 500;
Αν η χρονική περίοδος ήταν διαφορετική, πιθανόν να γιορτάζαμε έναν τέτοιο αριθμό. Κατά σύμπτωση (?) όμως, καταμεσής των "Δαιμόνων" το Fannatics φτάνει τα 666 νέα!
Από φόβο προς τους "Δαίμονες", δεν αφήσαμε τον αριθμό να περάσει έτσι. Αντιθέτως, συνδυάζοντας το γεγονός με την τελευταία μέρα των "Δαιμόνων '91", σας φυλάξαμε ένα απόλυτα σχετικό θέμα για την περίσταση.






Νέο Νο 666: Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας - Σατανισμός
Έχουμε 1992. Οι "Δαίμονες" έχουν ήδη ανεβεί στο θέατρο "Αττικόν" για μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία που εξασφάλισε στην παράσταση και δεύτερη σεζόν.
Το περιοδικό "Οικογενειακός Θησαυρός", ανάμεσα σε καταχωρήσεις για "μωρά στο σφυρί" και "αλβανίδες σε τιμή ευκαιρίας", αποφασίζει να μας ενημερώσει για την κρίση στις σχέσεις της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Αφού πληροφορηθούμε το "γεγονός" της απόστασης ανάμεσα στο ζευγάρι, ακολουθεί η αφοπλιστική αιτιολόγηση: "Φταίνε οι Δαίμονες!" (...)δεν πήγε καθόλου καλά εμπορικά. (...) Οι Έλληνες ανατρίχιασαν και μόνο με το άκουσμα της λέξεως Δαίμων. (...)"
Διαβάστε πώς η "εξύμνηση του Αντίχριστου" θα έφερνε πολλά δεινά στο ζεύγος. Ποιό ήταν το μυστήριο πλέγμα της ένωσης "Nicca", των Led Zeppelin, του -"Εωσφόρου του Ροκ"- Mick Jagger και πολλών άλλων καλλιτεχνών που "ήθελαν να οδηγήσουν τους νέους στο σατανισμό";
Ποιά η επίδραση του video clip της παράστασης στα... μικρά παιδιά (εμάς ντε... που σήμερα επιμελούμαστε αυτό το σατανικό νέο!); Διαβάστε στο τέλος του "ρεπορτάζ" και ποιά δεινά περίμεναν το καλλιτεχνικό ζεύγος μετά από αυτό το βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου