Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Νανά Καραγιάννη: Το μήνυμα του καλού άγγελου της

Μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας από τον «καλό άγγελο» της ζωής της.
Ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη, Γιάννης Κωτσόπουλος πρωί-πρωί έκανε την παρουσιάστρια να χαμογελάσει πλατιά και να πάρει ακόμη περισσότερο κουράγιο για τη σκληρή μάχη που δίνει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.
Ο σύζυγός της νωρίς το πρωί της έστειλε το πρώτο μήνυμα στο Facebook: «Αγγελέ μου, καλημέρα και καλό μας μήνα. Πρωινός-πρωινός για να έρθω γρήγορα κοντά σου! Σε αγαπώ πολύ. Ξέρω ότι γρήγορα θα το ξεπεράσουμε και θα ήταν απλά ένας ΚΑΚΟΣ εφιάλτης! See you soon, baby».
Με αυτό τον τρόπο ήθελε να της ευχηθεί καλό μήνα αλλά και να της δείξει ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της δεν είναι μόνη της, αλλά παλεύουν μαζί για να ξεπεράσουν τον «εφιάλτη».
Η Νανά, από την πλευρά της, του απάντησε: «Καλό μήνα, ομορφούλη μου. Ξύπνησα την ίδια ώρα με εσένα για συμπαράσταση. Ξεκινάμε εξετάσεις από νωρίς, με ενημέρωσαν. Καλή δουλειά και θα σε δω σε λίγες ωρίτσες».
Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ερωτευμένο - ειδικά ο σύζυγός της. Μάλιστα, κρατάει διακριτική στάση απέναντί της για να μην της τονίζει το πρόβλημά της και για να της δείξει ότι σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνη, αλλά και δύο μαζί θα τα καταφέρουν και θα συνεχίσουν τα κοινά τους όνειρα για τη ζωή.
Καθημερινά η Νανά δέχεται μηνύματα από φίλους της στο Διαδίκτυο, ενώ δεν είναι λίγα τα δώρα που λαμβάνει - κατά κύριο λόγο, είναι φαγητά και γλυκά προκειμένου να φάει και να αρχίσει να παίρνει κιλά.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου