Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Ένας λόγος για να αγαπάμε την Ελλάδα

H Έλενα Παπαρίζου είναι ένας από τους «99 λόγους για τους οποίους αγαπάμε την Ελλάδα»! Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο σε δημοσίευμα ελληνοαμερικανικού περιοδικού μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής μας ζωής - και όχι μόνο.
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Greek America Magazine» υπάρχει ένα εκτενές ρεπορτάζ με τον τίτλο «99 reasons why we love Greece», στο οποίο γίνεται μεγάλη αναφορά στην Ελλάδα και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να την αγαπάμε.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που συγκαταλέγονται στους «λόγους» αυτούς είναι ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Μελίνα Μερκούρη, η Αννα Βίσση και άλλα νεότερα πρόσωπα με αξιόλογη θητεία στον τομέα τους.
Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και η Ελενα Παπαρίζου, για την οποία ο δημοσιογράφος γράφει μεταξύ των άλλων: «Εκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων το 2005 όταν κέρδιζε τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, αλλά εμείς την ξέραμε πολύ νωρίτερα. Μεγαλωμένη στο εξωτερικό, ντεμπουτάρισε στην ελληνική σκηνή ως αουτσάιντερ, αλλά γρήγορα κατέκτησε την κορυφή. Ο προσγειωμένος χαρακτήρας της, η εμφανής ομορφιά της και η καταπληκτική φωνή της την κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και τα τραγούδια της θυμίζουν συναισθήματα και αναμνήσεις από την Ελλάδα».
Επίσης, ο συντάκτης του άρθρου εξαίρει την εξωτερική ομορφιά της τραγουδίστριας, αλλά και την τέλεια αγγλική προφορά της, δύο σημαντικά στοιχεία που τη βοηθούν πολύ στην καριέρα της εντός και εκτός Ελλάδας.

Το «Greek American Magazine and Newspaper» ιδρύθηκε το 1956 από τον Abercio Pappas και καλύπτει θέματα που αφορούν τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου